Activități recreative

Sala de sport situată în zona centrală a oraşului, pe strada Dunării locaţie în care se pot desfăşura activităţi sportiv recreative. Programul de funcţionare este cuprins între orele 08:00 – 20:00. Tariful pentru închirierea sălii este de 60 lei/oră.

Sala de sport Moldova Nouă
Sala de sport Moldova Nouă - Interior

Faleza, locaţie de promenadă şi relaxare în care pescarii sportivi uneori îşi încearcă norocul.

Faleza Dunării 1
Faleza Dunării 2

Zona de fitness urban dedicată tuturor vârstelor. Fitnessul urban se bucură de mare popularitate în rândul persoanelor tinere dar şi a celor mai în vârstă.

Parcurile de joacă pentru copii, terenurile de sport si Stadionul, locuri în care copii se pot relaxa, distra dar şi experimenta senzaţii tari împreună cu prietenii lor.

Plimbarile cu barca sunt printre activitățile cele mai relaxante.

Plecările , contracost, către Ostrovul Moldova Veche se fac zilnic (pe perioada verii) între orele 10.00 și 18.00 de pe pontonul din fața Pensiunii Babacaia din Coronini, cu ambarcațiunea rangerilor de la Parcul Natural Porțile de Fier.

La cerere, Pensiunea Casa Creța pune la dispoziție ambarcațiunea proprie pentru vizitarea insulei, cu plecare de pe faleza Dunării din Moldova Nouă pentru grupuri de minim 10 persoane. Tot la Pensiunea Casa Creța, doritorii se pot bucura de sky nautic ori o plimbare cu un colac tractat.

Plecări către Ostrov, respectiv plimbări la cerere pe fluviu se fac și cu plecare de la Pensiunile Casa Creța, Căunița și Deian&Deda din localitatea Gornea ori Pensiunea Danubio din Coronini. Pensiunea Ecaterina din Berzasca dispune de o ambarcațiune de viteza pentru agrement extrem.

Ambarcațiunea și pontonul rangerilor Parcului Natural Porțile de Fier

Ambarcațiunea și pontonul Pensiunii Căunița, Gornea

Ambarcațiunea și pontonul Pensiunii Casa Creța, Gornea

Ambarcațiunea și pontonul Pensiunii Deian&Deda, Gornea

Ambarcațiunea de viteză – agrement extrem- Pensiunea Ecaterina, Berzasca

Ambarcațiunea și pontonul Pensiunii Danubio, Coronini

Iron Gates Adventures oferă servicii de off-road cu vizitarea obiectivelor din zonă, caiac pe Dunăre sau plimbări cu bicicleta. Servicii de off-road vă sunt oferite și de Pensiunea Căunița. 

Pensiunea Ecaterina dispune de 6 ATV-uri pentru traseele montane din zonă.

Vremea
Cotații carburanți